Теодора Димитровска вечерва во „СТАВ“

Либерално демократската партија за прв пат во Куманово ќе настапи самостојно на локалните избори. Во коалиција со ДОМ е одлучено во трката за градоначалник да влезе младата Теодора Димитровска.

Што ја поттикнало да се вклучи во кампањата, но и што предвидува нивната програма ќе слушнете вечерва во емисијата СТАВ на ТВ Плус, со почеток во 20 часот.

Коментари

коментар(и)