Терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци

Се известуваат граѓаните дека на 26.08.2021 година (четврток) во 00.00 часот, на територијата на општина Куманово ќе се изврши третман на терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци. Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни, известуваат од општината.

Коментари

коментар(и)