Три лица од Куманово казнети за маски

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на Министерството за внатрешни работи, по однос на Уредбата за задолжително носење заштита на лицето, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  9 лица не ја почитувале, од кои 3 на подрачјето на  Кумановo и 6 во Кратово и против нив се поднесeни соодветни поднесоци.

Коментари

коментар(и)