Тројца новозаболени кумановци од ковид- 19

19 нови случаи на ковид 19 евидентира министерството за здравство на ниво на државата  во изминатите 24 часа , од нив тројца новозаболени се кумановци. Според надлчежните, пријавени се вкупно шест починати лица и 26 оздравени пациенти, а меѓу нив нема граѓани на Куманово.

Коментари

коментар(и)