Утре повторно протест за патот кон Искрин мост

Утре во период од 09 до 14 часот група граѓани повторно ќе го блокираат алтернативниот пат кај Искрин мост.

За протестот веќе е информиран Секторот за внатрешни работи Куманово.

Овие жители бараат безбеден алтернативен пат, додека трае реконструкцијата на мостот.

Коментари

коментар(и)