Утре се планираат прекини на струја

ЕВН Македонија информира дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без струја утре од 8 часот и 30 минути до 15 часот ќе останат делови од улиците : Дојранска, Христијан Тодоровски Карпош, Киро Фетак, Белградска, Први Мај, Вера Циривири Трена, Сава Ковачевиќ и Ристовац.  Без струја во истиот временски период ќе бидат и жителите на  Агино село, стои во известувањето од ЕВН Македонија.

Коментари

коментар(и)