ФОТО: Велосипедистите на Кросс Сајклинг- шампиони во планински велосипедизам

Шампиони во планински велосипедизам трета година по ред! Велосипедистите на Кросс Сајклинг Тим и оваа година со многу успеси и остварени победи!

Пласмани на генерално рангирање

 

Категорија У13

Оља Цветанова

Лука Јордановски

 

Категорија Кадети

Кирил Анчевски

 

Категорија Жени

Андријана Анастасоска

 

Категорија Јуниори

Дарио Василевски

 

Категорија Сениори

Емил Цветанов

Борис Стефановски

 

Категорија Мастерс

Дарко Блажевски

 

Благодарение на нашите генерални спонзори-објавија од клубот.

ЧЕСТИТКИ!!!

 

Коментари

коментар(и)