ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ – ТРОЈАНСКИ КОЊ ВО ПРЕГОВАРАЧКИОТ ПРОЦЕС?

Францускиот предлог претставува директно рушење на основните темели на ЕУ.

Автор: Христијан Илиевски

 

Францускиот предлог – Тројански коњ во преговарачкиот процес?

Коментари

коментар(и)