Целодневен фестивал на Костурница

Целодневен фестивал во саботата се одржа и на спомен Костурница, а беше проследен со DJ сетови на Никола Наумовски, Игор Калц и Антонио Димитриевски,  танцов перформанс на танцово студио „Ултра”, како и концерти, меѓу нив и на групата Авелина.

Влезот беше со донација, а публиката присуствуваше согласно важечките здравствени протоколи за настани на отворено. Организатор на фестивалот е Wire Entertainment (Ваер Ентертејнмент) од Куманово. И овој фестивал, како и тридневниот на Кокино е во рамки на јубилејот 30 години независност.

 

Коментари

коментар(и)