Центарот за култура со иницијатива до младите (ВИДЕО)

Центарот за култура покренува иницијатива, при што ги повикува младите артисти кои се вклучени во одреден вид на уметност на средба, да дадат своја идеја, а тие ќе им понудат логистика да организираат културни настани во периодот што следува.

 

Коментари

коментар(и)