Четири локации во Куманово денеска се без вода

Регионалниот центар за управување со кризи информира дека прекини во снабдувањето денеска ќе има на локациите м.в. Романовски пат (муслимански гробишта), улицата „Ѓорче Петров“ (Ќошар), како и улицата „Љубица Мијалковиќ“ бр. 18 и м.в. Стари лозја.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Коментари

коментар(и)