„Чистота и зеленило“ продолжи со акции за чистење

Екипите на јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ периодов спроведуваат акции за чистење на населбите.

Завчера се чистеше тротоарите, зелените површини и крсосниците по должина на улицата Бранко Богдански Гуцман, во населбата Гоце Делчев. Се чистел секаков вид смет.

Претходно беше спроведена и акција за чистење на дивата депонија и отпад кај основно училиште „Толи Зордумис“ и улицата „Индустриска“.

Коментари

коментар(и)