ЈП „Водовод“ денеска ќе интервенира на неколку улици

Јавното претпријатие „Водовод“ денеска ќе интервенира на водоводната мрежа на улиците „Киро Фетак“, „Лесковачка“, „Правда Спасовска“, „1, нас. Карпош“ и ул. „7, нас. Карпош“, стои во соопштението од РЦУК.

Коментари

коментар(и)