ЈП „Водовод“ доби нова машина од проект на СИПР

Јавното претпријатие „Водовод” во рамки на проектот „Оформување на функционални средини во област на животна средина и рурален развој”, имплементиран од страна на Центарот за развој на Североисточен плански регион доби нова повеќенаменска градежна машина, информираше на Фејсбук градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски.

Димитриевски нагласи дека ќе продолжи модернизацијата и доопремувањето на јавните претпријатија во Куманово.

Коментари

коментар(и)