ЈП „Водовод“ со информација за тековните активности

Јавното  претпријатие „Водовод“ информира за тековните активности.

-ул. „Перо Шварц“ пред бр.58 – чистење на фекална канализација

-ул. „Октомвриска револуција“, ул. „Моша Пијаде“, улици од нас. Гоце Делчев -чистење на елементи на атмосферска канализација

-ул. „Доне Божинов“, ул. „Биљановска“ и ул. „АВНОЈ“ – поправка на елементи на атмосферска канализација (сливни решетки)

 

Коментари

коментар(и)