ЈП „Пазаришта“ издава простории на двата пазари

Се издаваат деловните објекти во рамки на зелениот и реонскиот пазар, информираше јавното претпријатие „Пазаришта“ Куманово.

Граѓаните можат да се наддаваат за 17 слободни објекти на реонскиот пазар кај булеварот „Октомвриска револуција“ и за 14 на зелениот пазар.

Од претпријатието информираат дека има слободни и тезги, боксови.

-Ги покануваме сите заинтересирани правни и физички лица да учествуваат на јавно наддавање-повика директорот на претпријатието, Гзим Кадриу.

За тезгите пак цените се движат 2.350, 2750 и 3.050 денари, додека за боксовите изнесуваат 4.050 денари.

Коментари

коментар(и)