Ќе се промовира „Чудесен дар во годишен календар“

Во националната установа Центар за култура „Трајко Прокопиев“ утре ќе се одржи промоција на книгата „Чудесен дар во годишен календар“  посветена на најмалите. Автор на делото е Ели Маказлиева, а промотор ќе биде Кристина Николовска. Настанот ќе започне во 10 и 30 часот.

Коментари

коментар(и)