22 лица во државата го прекршиле полицискиот час

Во периодот од полноќ до 4 часот утрово 22 лица го прекршиле полицискиот час, соопшти МВР. Во последните 24 часа 389 лица заработија прекршоча пријава поради не носење на заштитна маска на лицето како превенција од зараза и ширење на болеста предизвикана од ковид-19.

Коментари

коментар(и)