24-ти Мај е неработен ден за сите граѓани на РСМ

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“, 24-ти Мај (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на сите граѓани во Република Северна Македонија им го честитаат празникот „Св.Кирил и Методиј”, Денот на сесловенските просветители.

Коментари

коментар(и)