47,7 милиони денари од ТАВ за канализација во неколку села (ВИДЕО)

800.000 евра ќе добие Куманово откако Владата одлучи да ги подели на општините од неизградениот карго аеродром во Штип. На прашањето што го постави советникот од ДПСМ, Саша Николиќ, колку средства ќе добие нашата општина од оваа прераспределба, градоначалникот објасни дека од вкупно 35 милиони евра пари ќе има за 99 инфраструктурни проекти за во 75 општини.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)