Се уште се трага по исчезнатата кумановчанка

Се уште се трага по исчезнатата кумановчанка

Од 27ми август на седумдесет и едногодишната Душанка Митровска од Куманово и се губи секаква трага, откако исчезна од нејзиниот дом лоциран на улицата „Тоде Думба“.
Од СВР Куманово велат дека истата се уште не е пронајдена, но дека потрагата продолжува се додека не даде резултати. Без успех е и потрагата на семејството, кое во очај бара било каква информација која може да помогне во нејзиното пронаоѓање.
Вечерта кога исчезнала истата била видена како се упатува кон…

Read More
1 19 20 21