Студио Плус

Студио Плус

Студио Плус е емисија од информативно-забавен карактер.
Почнете го денот со Тв Плус и со новата утринска емисија Студио Плус.
Ќе ви помогнеме да го организирате Вашиот ден со информациите кои се однесуваат на времето,информации за настаните на денот, со информации од областа на културата, здравство,правни совети,образование и спорт, предлози кои ќе ви помогнат  да се определите за некоја нова дестинација.
Утринската програма на Тв Плус, заедно со Александра Димитриевска и Драгана Михајловска

Read More

“Update”

“Update”

UpDate е емисија од забавен карактер која ќе ве расположи, можеби насмее и секако запознае со новите случувања во градот и пошироко. Ние ќе се погрижиме да го задржиме вашето внимание, а на вас останова секој понеделник, среда и петок во 18: 30 да бидете во друштво со нас преку Телевизија Плус.

Read More
1 2