Премиерот Никола Груевски во посета на Куманово

Премиерот Никола Груевски, денеска, со богата агенда во Куманово и околината. Средба со жителите  на селото Романовце, увид во градежните активности за реконструкција на основното  училиште “Толи Зордумис”, посета на реконструираното училиште “Браќа Миладиновци”, средба со жителите на населбата Гоце Делчев, селото Пчиња, Младо Нагоричане и Старо Нагоричане се дел од активностите на премиерот Груевски.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)