“Update”

Photo Update1

UpDate е емисија од забавен карактер која ќе ве расположи, можеби насмее и секако запознае со новите случувања во градот и пошироко. Ние ќе се погрижиме да го задржиме вашето внимание, а на вас останова секој понеделник, среда и петок во 18: 30 да бидете во друштво со нас преку Телевизија Плус.

Photo Update

Коментари

коментар(и)