ВИДЕО: Ахмет Јашаревски од ЛЕР гостин во СТАВ

Во емисијата „СТАВ“ гостува Ахмет Јашаревски од одделението за локален економски развој. Тој ќе зборува за донесената стратегија за социјална инклузија на Ромите. Ќе се осврне на проблемите со кои се соочува ова население, но и проектите кои беа реализирани изминатиот период.

Емисијата започнува во 20 часот!

Коментари

коментар(и)