ВИДЕО: Амбасадорот на Босна и Херцеговина, Н.Е. Драган Јаќимовиќ гостува во емисијата „Став“

Амбасадорот на Босна и Херцеговина, Н.Е. Драган Јаќимовиќ гостува во емисијата „Став“. Тој ќе зборува за неговиот втор мандат при што потврди дека, за време на неговиот мандат ќе настојува да даде уште поголем придонес во зајакнувањето на соработката меѓу нашите две држави, ставајќи посебен акцент на економската соработка, како и воведувањето на директна авионска линија помеѓу Скопје и Сараево, што сериозно влијае врз интензивирањето и зголемувањето на севкупната економска соработка меѓу двете страни.

Гледајте „СТАВ“ во петок од 20 часот!

Следете не!

Коментари

коментар(и)