ВИДЕО: Граѓански форум Куманово во хуманитарна мисија

Членовите на „Граѓански форум Куманово“ во соработка со невладината организација „Меридијани“ деновиве посетија многудетно семејство од Куманово каде донираа хуманитарен пакет. Станува збор за семејството Алексиќ кое што има седум деца на возраст од еден месец до 18 години. Граѓански форум Куманово ќе продолжи по патот на хуманоста, велат активистите.

Коментари

коментар(и)