ВИДЕО: Жители на Страцин го блокираа патот кон Бугарија

Неколку минутна блокада на магистралниот пат кон Бугарија. Жители на Страцин заедно со други мештани од Кратово и Ранковце го изразија револтот поради пресечениот спореден пат поради изградбата на експресната сообраќајница Ранковце- Крива Паланка. Велат немаме пристап до земјиштата, домовите. Надлежните се запознаени со проблемот.

Коментари

коментар(и)