ВИДЕО: Модна ревија „Матурска рапсодија“ на Анита Стојчевска

Во кумановскиот музеј синоќа се одржа модна ревија насловена Матурска рапсодија, дело на магистар Анита Стојчевска, кустос, советник.

Коментари

коментар(и)