ВИДЕО: Намалувањето на цената на гас ги врати потрошувачите

Намалувањето на цената на гас ги враќа потрошувачите, информираат од јавното претпријатие „Куманово гас“. Интерес велат има и кај правните и кај физичките лица.

Намалувањето на цената на овој енергенс следи речиси на крајот на грејната сезона. Но, од претпријатието се надеваат дека ќе се задржи и наредната сезона. Високата цена создаде загуби, но сепак продолжува ширењето на мрежата.

Коментари

коментар(и)