ВИДЕО: Оливера Трајковска гостува во СТАВ

-За што ќе се залага новоформираниот Клуб на жени „За наше Куманово“, има ли интерес од кумановки да станат дел од граѓанското здружение, какви проекти ќе поддржува, како ќе биде одбележан претстојниот празник на жената?

Ова се само дел од темите на кои што вечерва во СТАВ разговараме со претседателката на Клубот на жени „За наше Куманово“ Оливера Трајковска.

Емисијата започнува во 20 часот.

Коментари

коментар(и)