ВИДЕО: Поетска вечер во чест на Денот на жената

Здружението на жени „ Нада Михајлова“ и поетскиот клуб Обденица вчеравечер организираа поетска вечер по повод 8-ми Март, Денот на жената насловена „Жената- храм на љубовта и добрина“.

Претседателката на здружението, Зора Ивановска информира дека претходно бил распишан литературен награден конкурс за учениците од средните училишта кои што сакаат својата почит кон жената, односно кон мајката да ја изразат преку стихови.

Коментари

коментар(и)