ВИДЕО: Пожарникарите од Старо Нагоричане со нова опрема

Нова противпожарна опрема добија пожарникарите од Старо Нагоричане. Станува збор за заштитни одела за шумски пожари, чизми, летна опрема, прскалки, ракавици, противпожарни црева и моторна пила.

Коментари

коментар(и)