ВИДЕО: СДСМ со трибина „МК во ЕУ до 2030“

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија организираше трибина на тема „МК во ЕУ до 2030“„Резултати што прават разлика“.  На трибината која што се одржа во Центарот за култура присустваше и претседателот на партијата Ковачевски кој рече дека ќе направи се земјава да оди напред кон ЕУ.

Коментари

коментар(и)