ВИДЕО: Се бара заштита на животната средина и туризмот во североисточниот плански регион

Реализација на проекти за заштита на животна средина и туризмот се приоритет за граѓаните, претставници на здруженија, институции и установи од североисточниот регион, информираат надлежните од центарот за развој на североисточниот плански регион. Во ученичкиот дом „Професор Мијалковиќ“ се одржа втората сесија од форумот кој се спроведува во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој – II фаза“.

Коментари

коментар(и)