Дали Ковидот ја одреди иднината на човештвото?

Откако пред три години Светската здравствена организација прогласи глобална пандемија, во оваа прва постковид есен, во релативно поподносливи околности за научно-академско истражување на прашањето што му се случи на светот и дали успешно ѝ се спротивстави на пандемијата, различни авторитети се обидуваат да дадат свои одговори и перспективи.

Автор: Ненад Живановски – Столиќ

Дали Ковидот ја одреди иднината на човештвото?

Коментари

коментар(и)