Ифтарска вечер – „Рамазан, месец на постигнувања”

Градоначалникот на oпштина Куманово, Максим Димитриевски заедно со претседателката на Советот, Ивана Ѓорѓиевска и претставници на општинската администрација синоќа присуствуваа на Ифтарска вечер, во организација на Исламскиот младински форум – огранок Куманово, во соработка со општината.

Настанот е во рамки на активностите на месец Рамазан, под мотото „Рамазан, месец на постигнувања”.

Коментари

коментар(и)