Крводарителска акција во СВР Куманово

Согласно годишниот план на МВР за 2023 година денеска  во периодот од 09.00 до 15.00 часот во просториите на СВР Куманово е спроведена редовна крводарителска акција на вработените во СВР Куманово. Оваа крводарителска акција е прва по ред, во која се собрани 44  крвни единици, информираат надлежните.

Коментари

коментар(и)