Македонија и ЕУ: Преговарачката рамка претесна за (дез)информациите

Ова беше бездруго старт кој вети конфузија, неизвесност, политичка драма и безброј
прашања дали Македонија се качи на европскиот воз или повторно и’ избега

Автор:  Соња Крамарска

Македонија и ЕУ: Преговарачката рамка претесна за (дез)информациите

 

 

Коментари

коментар(и)