МВР: На вонреден технички преглед 179 автобуси и други возила

Во текот на вчерашниот ден (21.03.2023) во периодот од 07.00 до 12.00 часот спроведена е засилена акциска контрола на територијата на Македонија за санкционирање на прекршоци на возила со кои се врши јавен превоз на патници. При контролата санкционирани се 32 прекршоци, од кои 20 поради неисправен уред за запирање…
Упатени на вонреден технички преглед се 179 автобуси и други возила кои вршат јавен превоз на патници.

Коментари

коментар(и)