Од утре нови салони во Техноцентар Алфи во населба Карпош

Ќе се збогати понудата во Алфи Би во населбата Карпош. Освен постоечките салони на Алфи Техноцентар, Прима и Кам меркет од утре од 09:30 часот ќе започнат да функционираат и Sinsay, Kyara Spain, Pet Shop Family, аптека Карпош и Номи балони.

Се повикуваат сите заинтересирани граѓани да го проследат утрешното отворање за кое се најавени бројни поволности.

 

Коментари

коментар(и)