Платил патарина со фалсификувана банкнота

Вработен во Jавно претпријатие за државни патишта- наплатна станица Романовце во кумановската полиција пријавил дека едно лице му платило со фалсификувана банкнота од 100 евра. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Коментари

коментар(и)