Претставник на СОУ „Перо Наков“ на Европското првенство во кошарка

Од денеска до 16-ти јуни годинава во Скопје се одржува Европско првенство во кошарка за средни училишта во рамки на училишен спорт.

На првенството ќе учествува и претставник на кумановското средно училиште „Перо Наков“, информираат надлежните од Општинскиот сојуз на спортови Куманово.

Коментари

коментар(и)