Споделете ги проблемите со ТВ Плус

Телевизија Плус ги повикува граѓаните доколку сакаат да ги споделат проблемите со кои што се соочуваат во градот (хигиена, сообраќајни проблеми, проблеми во институциите, метеж, осветлување и слично).

За Вашите проблеми можете да не информирате на Фејсбук страницата на ТВ Плус, со фотографија или видео снимка.

Ние ќе се обидеме да добиеме одговор од институциите.

Ваша ТВ Плус!

 

Коментари

коментар(и)