(ВИДЕО) Интервју со Никола Котески

„Активен живот со високи психофизички и ментални перформанси“ е стручно-научен труд на авторот Никола Котески, кој неодамна беше промовиран пред кумановската јавност. Вечерва во 20 часот, проследете го интервјуто со Котески, професор во пензија, фудбалски тренер и натпреварувач во маратонско трчање.

Коментари

коментар(и)