(ВИДЕО) Контролирани 347 угостителски објекти во земјава

Во координирана акција, ноќеска се извршени контроли во 347 угостителски објекти на ниво на државата. Утврдени се повеќе кривични дела, а сторителите се санкционирани.

Коментари

коментар(и)