(ВИДЕО) СОУ „Перо Наков“ доби нова опрема

Се подобрат условите за квалитетно изведување на наставата во училиштата. Средното општинско училиште „Перо Наков“ доби нова училишна и компјутерска опрема за потребите на учениците од двата објекти.

Повеќе од прилогот.

Коментари

коментар(и)