(ВИДЕО) 11 деца од јасли во „Пчелка“ се во изолација

Поради вработена позитивна на коронавирусот, 11 дечиња од јасли во објектот „Пчелка“  се во изолација. Надлежните посочуваат дека освен неколку вработени, од почетокот на пандемијата немало заболени деца од Ковид-19. Од вкупниот број на вработени во градинката „Ангел Шајче“ вакцинирани се околу 74 проценти.

Повеќе од прилогот.

 

Коментари

коментар(и)