СВР: 11 кумановци не носеле маска во изминатото деноноќие

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Куманово  13  лица не ја почитувале Уредбата за задолжително носење заштита на лицето,  од кои 11 на подрачјето на  Куманово и две лица во Крива Паланка.  За нив ќе следуваат  соодветни  мерки, соопшти СВР Куманово.

Коментари

коментар(и)