Студио Плус

Studio Plus slika Ane

Студио Плус е емисија од информативно-забавен карактер.

Почнете го денот со Тв Плус и со новата утринска емисија Студио Плус.

Ќе ви помогнеме да го организирате Вашиот ден со информациите кои се однесуваат на времето,информации за настаните на денот, со информации од областа на културата, здравство,правни совети,образование и спорт, предлози кои ќе ви помогнат  да се определите за некоја нова дестинација.

Утринската програма на Тв Плус, заедно со Александра Димитриевска и Драгана Михајловска

Studio Plus slika Dragana

Коментари

коментар(и)